Kwaliteit, certificaten, VCA**, BRL, SVMS, SIKB 7000, SC 530, ISO-NEN 9001, 14001 WKA | C.A. de Groot

 

KWALITEIT ALS KEURMERK

Zorgvuldigheid in het kader van Kwaliteit, Arbeidsveiligheid en Milieu is van essentieel belang binnen onze organisatie. Met een volledig gecertificeerd kwaliteit- en veiligheidsysteem, wordt een hoogwaardig kwaliteitsniveau in de gehele dienstverlening gegarandeerd dit is omschreven in de beleidsverklaring van C.A. de Groot Groep B.V. Door doelmatig bedrijfsbeheer streven wij naar een constante kwaliteit en klanttevredenheid binnen onze dienstverlening. Dit, in combinatie met een efficiënte en correcte bedrijfsvoering en een flexibele houding, maakt C.A. de Groot tot een betrouwbare partner. Professioneel en met een duidelijke adviserende rol richting haar opdrachtgevers.

C.A. de Groot Groep is in bezit van alle wettelijk verplichte sloop- en asbestsaneringscertificaten als de VCA**,  BRL-SVMS-007, BRL SIKB 7000, SC-530 en ISO NEN 9001 en 14001. Aspecten als  bedrijfsaansprakelijkheids- en milieuschade-verzekering (inclusief asbestdekking) en een doorlopende CAR verzekering zijn voor onze projecten 100% geborgd, beter bekend als de Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA)

 
 

De bouw ver vooruit

Beweging is de basis voor vooruitgang. Met dat inzicht zijn we in 1954 in Alkmaar begonnen met sloopwerkzaamheden en zo werken we nog steeds. De specialisten van C.A. de Groot zoeken continu naar manieren om de dienstverlening in sloop en asbest verwijdering nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van de klant. Wij bieden innovatieve en duurzame oplossingen welke aansluiten bij de huidige marktontwikkeling met uiteraard een passende verhouding tussen kwaliteit en investering. Kortom, snelle service tegen scherpe tarieven, maar altijd met oog voor mens, milieu en maatschappij. C.A. de Groot staat aan de basis van ieder 'duurzaam' bouwproject. Want C.A. de Groot is de bouw ver vooruit! Bekijk onze bedrijfspresentatie

Partners


  • Voor de verwerking van al uw restafval, zelf aan te leveren of maak gebruik onze 24-uurs containerservice.                   

  • De kostenbesparende oplossing voor een opgeruimde bouwplaats. Download de brochure.

Bekijk onze bedrijfspresentatie

Moviestart

Nieuws