afval storten en afval wegbrnegen particulieren milieustraat | C.A. de Groot

 
 

Reststoffen Afval & Recycling

C.A. de Groot Reststoffen is ontstaan vanuit eigen behoefte. Vanaf de sloopprojecten komen grote hoeveelheden reststoffen vrij. Omdat C.A. de Groot altijd naar kostenbesparende oplossingen in de markt zoekt. Zijn wij de grote hoeveelheden afval op de projecten gaan scheiden en sorteren om deze vervolgens als monostromen op te slaan. Uiteindelijk worden de hoeveelheden per stroom tegen lagere tarieven afgevoerd naar de desbetreffende eindverwerker. Dit proces helpt er toe bijdragen dat de stortkosten op de sloopprojecten gereduceerd kunnen worden, vaak in het voordeel van de opdrachtgever. De opslag van de reststoffen is nu ondergebracht in onze full service afvalverwerkingsinrichting RCA; RESTAFVAL IN GOEDE BANEN GELEID.

GAIA: ALTIJD EEN OPGERUIMDE BOUWPLAATS
Restafval op de bouwplaats door Gaia laten opruimen scheelt u tijd en uiteindelijk ook geld. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar op verschillende bouwlocaties en zorgen elke dag voor een goed opgeruimde bouwplaats.  Bekijk onze brochure voor informatie

 
 
 
 

PRN over C.A. de Groot

"Complex project naar volle tevredenheid aangepakt". 'Voor Poort Halfweg heeft C.A. de Groot alle civiele werkzaamheden uitgevoerd. MEER..

BRANCHEVERENIGINGEN EN CERTIFICERINGEN