Wie jarig is trakteert

Schrijf u nu in voor het jubileummagazine, zodat wij u het magazine kunnen toesturen, of lees het Sloop Magazine Blik op de Toekomst online.  Een blik vooruit op de trends en ontwikkelingen van onze mooie sector en de route van C.A. de Groot naar een veilige, circulaire en duurzame toekomst.

Onze koek is nog lang niet op

Met ons motto: C.A. de Groot is de Bouw ver Vooruit, hebben wij al 65 jaar succes. Daarom grijpen wij dit jubileum aan om 65 jaar vooruit te blikken. De wereld verandert, daarmee veranderen ook de werkmethoden en denkwijzen, ook wel betiteld als omdenken.

Slopen betekent verandering en vooruitblikken op dát wat er in de toekomst gaat plaatsvinden. Belangrijk hierbij is te bepalen wat de wens is en waar de behoefte ligt? Je verandert tenslotte iets om er wat beters in de toekomst voor terug te krijgen. In dit veranderingsproces spelen wij al decennia een pro actieve rol en zijn daarmee de DE BOUW VER VOORUIT.

Stilstand is achteruitgang

In het jubileummagazine richten we onze blik op het nieuwe slopen. Thema’s als innovatie, hergebruik van materialen, circulariteit en duurzaamheid komen hierbij onder andere aan bod. Het Slopen 2.0 vereist ook anders denken en doen, bewust zijn van veilig werken en rekening houden met de omgeving om je heen. Digitaal slopen vanachter een PC of asbest saneren uitgevoerd door robots, is dat de toekomst voor de 4e generatie De Groot?