Aanbod circulaire producten

Certificaat SVMS 007 wederom verlengd

Let jij eigenlijk echt op de inhoud? De eerste 2 certificaten van ons certificatenpark zijn weer voor 4 jaar verlengd. Het in bezit hebben van deze certificaten zijn voor ons dagelijks werk, van groot belang. Maar wat zeggen deze normen nu eigenlijk voor u als onze klant?
 
De verlenging van de SVMS betekend dat we correct hebben aangetoond dagelijks op de juiste manier als veilig en milieukundig sloopaannemer werkzaam te zijn. Ons proces voldoet aan de zorgvuldige werkvoorbereiding waarbij een veilig en milieukundig verantwoorde uitvoering van het sloopproject staat hierbij centraal.
SVMS

Verlenging ISO 9001 ook weer bijgeschreven

Verlenging van ons ISO 9001 certificaat betekend dat we wederom hebben aangetoond te beschikken over een kwaliteitsmanagementsysteem conform de regelgeving van de norm ISO 9001. Met dit certificaat ISO 9001 op zak tonen wij aan dat wij als organisatie in staat zijn aan de eisen van de klant te voldoen en kennis te hebben van de de wet- en regelgeving van het product en onze eigen organisatie.
 
Onze certificaten worden zorgvuldig beheerd en gecontroleerd door onze KAM coördinator. Meer over onze certificering weten?
 
#normec #certificaten #ISO9001Certified #svms007 #kamcoördinator #veiligheid #cadegrootgroep #debouwvervooruit #wetenregelgeving #slopenineenvak