Aanbod circulaire producten

WERKEN IN HET SLOOPVAK

 

Heb jij onze Demolition Day gemist, maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar wat we doen, neem dan contact op als je ook sloopheld wilt worden en in de toekomst gave projecten wilt draaien.

  • C.A. de Groot Groep heeft ruimte voor jonge fitte mensen met praktijk ervaring, technisch inzicht en doorzettersmentaliteit.
  • Mensen die niet bang om vieze handen te krijgen,
  • Mensen die graag willen leren in de praktijk,
  • Mensen die graag samenwerken aan mooie projecten.

Laat ons zien wat jij in je hebt, welke kennis en ervaring jij meebrengt. Als het klikt kijken we of we samen kunnen werken en leren en creëren we een mooie uitdagende werkplek in onze organisatie.

Bel ons of stuur via de pagina vacatures je motivatiebrief toe en we nemen contact op

 

 

 

Vacature-Voorman-Sloop-CA-de-Groot-Groep-Alkmaar_web

2de Demolition Day 19 september 2020

Heb jij altijd al eens rond willen kijken op een slooplocatie? Ben je ook benieuwd wat er gebeurt met al die materialen die vrijkomen tijdens de sloop? En wist je dat de sloop- en asbestverwijderingsbranche volop interessante carrièremogelijkheden voor de toekomstige techneuten biedt?

Ben jij een sloper in spé en ben je nieuwsgierig naar wat ons mooie sloopvak precies inhoud, kom dan op zaterdag 19 september 2020 kijkenDemolition Day 2.0 – op een slooplocatie bij jou in de buurt!

Je kunt dan met eigen ogen zien dat slopen en asbest verwijderen een prachtig vak is!
Zaterdag 19 september 2020 stelt C.A. de Groot een nog nader te bepalen slooplocatie in Alkmaar open voor publiek. De voormalige bioscoop De Harmonie aan het Doelenveld, was de projectlocatie  tijdens de eerste editie van Demolition Day in 2018 en ging nog één keer open voor publiek.

Ben jij de sloper in spe?

Kom dan op 19 september 2020 naar ons sloopproject in Alkmaar. Locatie en tijden volgens snel. Om alle bezoekers alvast een voorproefje te geven hebben we een animatie gemaakt.

Ben je geïnteresseerd in het slopersvak? Laat ons kennis met jou maken en kijk bij onze vacatures of schrijf je vrijblijvend in op www.demolitionday.nl en je wordt op de hoogte gehouden van de komende open dag in september .

Demolition day open dag van de sloop kwakelhuis

Eerste Demolition Day in De Harmonie Alkmaar was een succes

De open dag van 22 september 2018 was een groot succes. Een kleine 500 geïnteresseerde gasten hebben we rondgeleid door de oude vesten van Bioscoop de Harmonie. Ieder met z’n eigen verhaal; men kwam er vroeger vaak als bezoeker of omdat men toekomstig bewoner van het nieuw te realiseren project is of omdat jonge geïnteresseerde met het Vak van Sloper bekend wilde worden. Hierbij een impressiefilm van de geslaagde dag.

De volgende editie van Demolition day staat gepland op zaterdag 19 september 2020.