Eerste Demolition Day in De Harmonie Alkmaar was een succes

De open dag van 22 september 2018 was een groot succes. Een kleine 500 geïnteresseerde gasten hebben we rondgeleid door de oude vesten van Bioscoop de Harmonie. Ieder met z’n eigen verhaal; men kwam er vroeger vaak als bezoeker of omdat men toekomstig bewoner van het nieuw te realiseren project is of omdat jonge geïnteresseerde met het Vak van Sloper bekend wilde worden. Hierbij een impressiefilm van de geslaagde dag. De volgende editie van Demolition day staat gepland op zaterdag 19 september 2020.

Demolition Day in De Harmonie Alkmaar

Heb jij altijd al eens rond willen kijken op een slooplocatie? Ben je ook benieuwd wat er gebeurt met al die materialen die vrijkomen tijdens de sloop? En wist je dat de sloop- en asbestverwijderingsbranche volop interessante carrièremogelijkheden biedt?

Ben jij een sloper in spé en ben je nieuwsgierig naar wat ons mooie sloopvak precies inhoud, kom dan op 22 september 2018 kijken. Demolition Day – op een slooplocatie bij jou in de buurt!

Je kunt dan met eigen ogen zien dat slopen en asbest verwijderen een prachtig vak is!
Zaterdag 22 september 2018 vanaf 9:00 uur stelt C.A. de Groot haar slooplocatie in hartje Alkmaar open voor publiek. De voormalige bioscoop De Harmonie aan het Doelenveld 1 gaat nog één keer open voor publiek.

Demolition Day 22 sept Alkmaar open dag De Harmonie C.A. de Groot Sloop

Ben jij de sloper in spe?

Kom dan op  22 september 2018 naar de voormalige bioscoop van Alkmaar ‘De Harmonie’ aan het Doelenveld 1. Om alle bezoekers alvast een voorproefje te geven hebben we een animatie gemaakt.

Ben je geïnteresseerd in het slopersvak? Schrijf je dan vrijblijvend in op www.demolitionday.nl.