Aanbod circulaire producten

Demontage en sloop pilot OLGA bij TNO Petten.

OLGA is een afkorting voor Olie Gaswasser, de installatie is ontworpen om gas afkomstig van een biomassa vergasser te ontdoen van teercomponenten door te wassen met (teer)olie. De installatie bevat kolommen met gestructureerde pakkingssegmenten. De installatie staat in een kwetsbaar duingebied en zorgvuldigheid tijdens de sloop is hierbij dus extra geboden.

Onderaannemer Wenau Transport & Cleaning heeft de installatie voorafgaand gereinigd. Middels het machinaal spoelen met heet water wordt de installatie ontdaan van de restanten teer en siliconen olie.

 

Sloop OLGA TNO

Wassen, knippen, scheren in het duingebied

Na het reinigen worden de kolommen gedemonteerd, in delen geknipt en van het gebouw afgehezen. Het stalen plaatmateriaal van het gebouw en het industriële leidingwerk wordt ook geknipt met de staalschaar, gesloopt en afgevoerd. Na het afvoeren van al het sloopmateriaal wordt de grond weer netjes gekamt en glad geschoren overgedragen aan de opdrachtgever.

Bij het transport is zoveel mogelijk rekening gehouden met de bereikbaarheid in het duingebied.

Mammoet kraan hijsen

met de complimenten….

“Ik ben heel erg tevreden hoe jullie en met name René en Anton deze klus hebben geklaard, ook met de firma Wenau. Jullie werken heel erg netjes en volgens de regels. Klasse! Goede reclame voor jullie van een best wel lastig klusje hier in de duinen.” 

                                                                                      met de vriendelijke groet, Johan

                                                                                                    Quote de opdrachtgever