Aanbod circulaire producten

Woningsloop

Uw huis verbouwen? Bij verbouwwerkzaamheden worden nagenoeg altijd sloopwerkzaamheden verricht of het nu gaat om meer ruimte te creëren in een bestaande woning of een totaalsloop van de woning en opstallen om uw droomhuis te bouwen. C.A. de Groot gebruikt de meest moderne slooptechnieken en gepast materieel om stofvrij te slopen met zo min mogelijk overlast voor mens, milieu en omgeving.

Sloop woonhuis

Totaalsloop

Een verouderd pand, woonhuis of fabriek dat niet meer aan de huidige norm voldoet is soms goedkoper om in z’n totaliteit te slopen dan te renoveren of te verbouwen. Bestemmingswijzigingen van gemeentes kunnen ook de aanleiding zijn voor het slopen van bestaande panden, bruggen of kunstwerken. In alle gevallen dient er vooraf altijd een asbestinventarisatie gedaan te worden, indien een pand geen asbest bevat kan de sloopwerkvoorbereiding van start gaan.

 

C.A. de Groot ontzorgt middels een juiste werkvoorbereiding. Wij verzorgen de KLlC meldingen, afkoppelen van nodige leidingwerk, presenteren en werken volgens een gecertificeerd plan van aanpak. De omgeving wordt indien nodig geïnformeerd, de verkeersveiligheid en logistiek kunnen worden geregeld. C.A. de Groot gebruikt de meest moderne slooptechnieken en gepast materieel om stofvrij te slopen met zo min mogelijk overlast voor mens, milieu en omgeving. Uitsorteren van afval om zoveel mogelijk monostromen van de locatie af te voeren efficiënt op transport CO2 reductie.

Renovatiesloop is ook een specifiek onderdeel van onze sloopwerkzaamheden,

Utiliteitssloop behelst vaak een aanpassing ter modernisering van openbare gebouwen, kantoorpanden ziekenhuizen scholen of verzorgingsinstellingen.

Sloop bioscoop Harmonie Alkmaar

Uw woning vakkundig slopen?

Meer weten over de totaalsloop van een bestaande woning of bedrijfspand?