Aanbod circulaire producten

Werken bij C.A. de Groot is de Bouw Ver Vooruit

 

C.A. de Groot Groep, een professioneel modern familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in sloop, asbest en reststoffen, is op zoek naar enthousiast gedreven SLOOPHELDEN voor de toekomst als Voorman op de werkvloer en Kraanmachinist mobiele sloopkraan.

WIE IS C.A. DE GROOT GROEP?

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op een open en eerlijke communicatie, met ieders eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Onze medewerkers zijn de spil van het succes en vormen daarbij een hecht team als het gaat om collegialiteit, veiligheid en vertrouwen. Bij C.A. de Groot ben je verzekerd van een goed betaalde baan bij een betrouwbare werkgever. Denk hierbij aan de voordelen van een grote organisatie zoals opleidingen, trainingsmogelijkheden, digitaal werken, doorgroei kansen, een goed geregelde CAO en aansprekende lijst van vaste opdrachtgevers. Maar dan met de cultuur van een familiebedrijf, waarbij de lijnen kort zijn en iedereen elkaar kent en waardeert om zijn of haar vakmanschap.

Is de sloop van een gebouw, toekomst voor jou?  

Ons team van ruim 40 vaste medewerkers zoekt versterking op de werkvloer van de vestiging Alkmaar en Velsen (Tata terrein). Er is ruimte voor de jonge aanpakker die hét Vak in de praktijk wil leren, maar zeker ook voor de ervaren vakman met technische kennis van duurzaam circulair slopen.

 

BESCHIKBARE VACATURES

Vacature Voorman Sloop (DTA)

Als voorman sloop ben jij bij C.A. de Groot de uitvoerend technische vertaler van de sloopwerkomschrijving naar de uitvoering naar het project. Je bent gedreven om een groep slopers aan te sturen en te motiveren om dagelijks het beste uit zich zelf te halen. Veilig werken, efficiënt binnen een afgesproken tijdsplanning en in goede harmonie met de opdrachtgever en omgeving,...

lees verder >

Vacature kraanmachinist mobiele sloopkraan

 WIE BEN JIJ?  Jij bent op zoek naar een nieuwe sloopuitdaging en je wilt het beste uit jezelf halen. Jij verheugt je op een nieuwe werkomgeving met professionele en vakbekwame collega’s, allen met een passie voor het vak slopen. Jij hebt veiligheid, duurzaamheid, circulariteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Jij bent fysiek fit, houdt van aanpakken en ziet jezelf als visitekaartje...

lees verder >

Word jij de nieuwe held van C.A. de Groot Groep?

Bel dan nu voor meer informatie of vul het formulier in met je motivatie brief.