Werken bij C.A. de Groot Groep is de Bouw Ver Vooruit

C.A. de Groot Groep, een professioneel modern familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in sloop, asbest en reststoffen, is op zoek naar enthousiaste Sloop Helden voor de toekomst.

 

WIE BEN JIJ?

JIJ bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilt het beste uit jezelf halen. JIJ verheugt je op een nieuwe werkomgeving met professionele en vakbekwame collega’s, allen met een passie voor het slopersvak. JIJ, wilt omgekeerd bouwen bij vooraanstaande opdrachtgevers in diverse branches. JIJ, hebt veiligheid, duurzaam hergebruik van materialen en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast beschik jij over voldoende technisch inzicht in complexe

Beste onderneming NHN 2019 Voorman sloop
Beste onderneming NHN

constructies die je graag samen met het team wil delen.

 

En JIJ wilt werken bij een Sloopbedrijf dat is uitgeroepen tot Beste Onderneming van Noord Holland Noord 2019.

 

 

WIE IS C.A. DE GROOT GROEP?

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op een open en eerlijke communicatie, met ieders eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Onze medewerkers zijn de spil van het succes en vormen daarbij een hecht team als het gaat om collegialiteit, veiligheid en vertrouwen. Bij C.A. de Groot ben je verzekerd van een goed betaalde baan bij een betrouwbare werkgever. Denk hierbij aan de voordelen van een grote organisatie zoals opleidingen, trainingsmogelijkheden, digitaal werken, doorgroei kansen, een goed geregelde CAO en aansprekende industriële vaste opdrachtgevers. Maar dat met de cultuur van een familiebedrijf, waarbij de lijnen kort zijn en iedereen elkaar kent en waardeert om zijn of haar vakmanschap.

 

Is de sloop van een gebouw, Toekomst voor jou?  

Ons team van circa 40 vaste medewerkers zoekt versterking op de werkvloer van de vestiging Alkmaar en Velsen (Tata terrein). C.A. de Groot Groep is op zoek naar de jonge aanpakker die hét Vak in de praktijk wil leren, maar ook naar de ervaren vakman met technische kennis van duurzaam slopen.

 

Vacature Voorman Sloop (DTA)

Voorman Sloop  Als Voorman Sloop ben je bij C.A. de Groot de uitvoerend technische vertaler van de sloopwerkomschrijving naar de uitvoering. Je bent gedreven om een groep slopers aan te sturen en te motiveren om dagelijks het beste uit zich zelf te laten halen. Veilig werken, efficiënt binnen een afgesproken tijdsplanning en in goede harmonie met de opdrachtgever en omgeving, vind...

lees verder >