Asbest in huis

Heeft u asbest in huis? Zolang het goed vastzit in ander materiaal kunt u het rustig laten zitten. Maar zodra u erin gaat breken, boren of zagen komen er kankerverwekkende stoffen vrij. U wilt het asbest dan laten verwijderen - en dat mag volgens het asbestverwijderingsbesluit alleen door een deskundig en gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf.

C.A. de Groot is gecertificeerd asbestverwijderaar

Als specialist in asbestverwijdering zijn wij gecertificeerd volgens de SC-530 norm en mogen wij het SCA-merkteken voeren. Daarmee weet u zeker dat wij uw asbest in huis veilig en verantwoord saneren. Het SC-530 procescertificaat garandeert namelijk dat:


  • we voldoen aan alle stappen van het saneringsproces

  • we werken volgens huidige wet- en regelgeving

  • onze medewerkers zijn opgeleid als Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV-er) of als Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA-er).

 

De erkende certificerende instelling Normec toetst daarbij jaarlijks of wij nog aan al deze eisen voldoen. Op die manier wordt de kwaliteit van de sanering gewaarborgd. Iedere keer opnieuw.


Altijd met de juiste werkvoorbereiding

Asbest in huis kan op veel plekken voorkomen. En ook de omgeving is elke keer weer anders. Ieder project is daarmee uniek en wordt dan ook door ons als zodanig behandeld. Dat houdt in dat we ieder project voorbereiden met een speciaal asbestsaneringsdraaiboek waarin we zaken als asbestinventarisatie, asbestsaneringstechnieken, eindmetingen en de hiermee samenhangende risico’s en maatregelen meenemen.


Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Asbest laten verwijderen?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

+31 (0)72 540 27 35info@ca-degroot.com