Renovatiesloop

C.A. de Groot is uw partner op het gebied renovatiesloop voor woningonderhoud en revitalisatie. Wij leggen de basis voor verduurzaming van monumentale panden of steken verouderde huizen in een een nieuw, modern jasje. Altijd zorgvuldig, met beleid en milieuvriendelijk.


  • voor woningcorporaties, vastgoedeigenaren en particulieren

  • getrainde professionals

  • van A tot Z geregeld

  • minimale overlast voor mens, milieu en omgeving

 

Revitalisatie & woningonderhoud

Bij de revitalisatie van wooncomplexen worden woningonderdelen als badkamers, keukens of vloerluiken vervangen. Met onze werkzaamheden op het gebied van renovatiesloop verwijderen wij deze onderdelen vakkundig, zodat deze door makkelijker door nieuwe, moderne elementen kunnen worden vervangen. Ook toveren wij met utiliteitssloop leegstaande kantoorpanden om tot nieuwe woonruimtes.

Eén partij voor het gehele traject

Bij C.A. de Groot nemen we desgewenst het gehele traject voor u uit handen; werkvoorbereiders informeren bewoners en stemmen planningen met hen af terwijl onze vakmensen veelal handmatig materialen demonteren en sloopwerkzaamheden uitvoeren om stof en geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en weten bewoners precies waar ze aan toe zijn. Win-win.

Ook voor monumentale panden

Monumentale panden hebben veel elementen en details die behouden moeten blijven om het pand ook na renovatie diezelfde karakteristieke uitstraling te kunnen geven. Renovatiesloop van deze panden vereist dan ook precisie, ervaring en technische kennis van oude materialen. Daarom leveren onze specialisten voor deze panden extra zorgvuldig handwerk. Voor zowel het sloopwerk als de vakkundige demontage van bestaande materialen.

Heeft u sloopplannen? Betrek ons tijdig in het voortraject.

Neem vrijblijvend contact met ons op via

+31 (0)72 540 27 35info@ca-degroot.com