CO2 Footprint Bestel direct uw container Circulair sloopmateriaal

Sloopwerk

C.A. de Groot biedt innovatief en duurzaam sloopwerk. Een snelle service tegen scherpe tarieven, maar altijd met oog voor mens, milieu en maatschappij. Want wij geloven dat slopen het nieuwe bouwen is. Dat circulair en milieuvriendelijk sloopwerk aan basis staat van ieder ‘duurzaam’ bouwproject. Dat beweging de basis is voor vooruitgang.


Met dat inzicht zijn we in 1954 begonnen en zo werken we nog steeds. We zoeken dus continu naar manieren om onze slooptechnieken te verbeteren en onze service nog beter af te stemmen op uw bouwproject. Ongeacht uw wensen.

Totaalsloop

U kunt bij C.A. de Groot terecht voor de totaalsloop van allerlei soorten gebouwen. Of het nu gaat om woningen of fabrieken, wij zorgen altijd voor efficiënte en duurzame sloopwerkzaamheden.

Lees meer

Industriesloop

C.A. de Groot is specialist in industrieel slopen. Wij demonteren installaties en slopen al uw fabrieksonderdelen veilig en efficiënt. Zodat het werk zoveel mogelijk door kan blijven gaan.

Lees meer

Infra sloopwerk

Infrastructuur wordt continu verbeterd. Wegen worden omgelegd. Tunnels, bruggen en viaducten worden vervangen. Met ons infra sloopwerk behaalt u maximale tijdswinst met minimale overlast.

Lees meer


Burger- en Utiliteitssloop

Wij slopen (delen van) zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen voor onderhoud of renovatie en zorgen ervoor dat leegstaande utiliteitsgebouwen klaar zijn om voor ombouw tot wooncomplex.

Lees meer

Renovatiesloop

C.A. de Groot is gespecialiseerd in renovatiesloop voor woningonderhoud en revitalisatie. Wij leggen de basis voor verduurzaming of modernisering van verouderde of monumentale panden.

Lees meer

Specialistische & circulaire sloop

Wij zijn uw partner voor een circulaire sloop van woningen, utiliteitsgebouwen en fabrieken. Wij demonteren installaties en materialen voor hergebruik en voeren sloopafval gesorteerd af.

Lees meer

Heeft u sloopplannen? Betrek ons tijdig in het voortraject.

Neem vrijblijvend contact met ons op via

+31 (0)72 540 27 35info@ca-degroot.com