Industriesloop

Uw grote opslagtanken zijn aan vervanging toe. Complete fabriekslijnen moeten worden gemoderniseerd. Of u wilt graag een aanpassing doen in het bestaande productieproces. Bij C.A. de Groot zijn we gespecialiseerd in industrieel slopen. Wij demonteren uw installaties en slopen alle fabrieksonderdelen veilig en efficiënt. Zodat het werk ook tijdens de sloop zoveel mogelijk door kan gaan.

  • getrainde professionals

  • industriesloop voor diverse branches

  • van A tot Z geregeld

  • minimale overlast voor mens, milieu en omgeving

 

Een goed begin is méér dan het halve werk

Geen fabriek, installatie of productieproces is hetzelfde. Dat maakt van industriesloop specialist werk zonder kant-en-klare sloopoplossingen. Om met u mee te denken over hergebruik van installaties of complexe demontages binnen een lopend productieproces worden we daarom graag vanaf het begin van het project betrokken. Bovendien zorgen we daarmee dat zowel de voorbereiding als het project soepeler verlopen.

Veiligheid voorop

Als het gaat om industrieel slopen staat veiligheid voorop. Werken met chemische stoffen als asbest, chroom 6, radioactief afval, vetten, olie of andere gevaarlijke stoffen vereisen een specialistische productkennis. Daarom leggen we ons op maat gemaakte sloopveiligheidswerplan altijd voor aan de veiligheidscoördinator en zorgen we bijvoorbeeld dat tanks, leidingen en opslagbuffers voor verwijdering eerst specialistisch gereinigd worden.

Efficiënt industrieel slopen

Naast veiligheid houden we ook rekening met uw operationele productieproces en omgeving. In de werkvoorbereiding stemmen we de daarom samenwerking met alle betrokken partijen nauwkeurig af. Denk aan de zaag- en boorspecialist, het kraanverhuurbedrijf, de transporteur én de operationeel verantwoordelijke van uw fabriek. 


Daarbij blijkt in de praktijk ook dat veel operationele zaken al tijdens de werkvoorbereiding getackeld kunnen worden. Revisies, demontages en verbouwingen zorgen bijvoorbeeld voor een stilstand in de productielijn. Door met bijvoorbeeld 24-uurs ploegendiensten te werken, slopen we zoveel mogelijk in een kort tijdsbestek. Op die manier blijft uw fabriek geheel of deels in werking. Wel zo prettig.


Ruime ervaring in de industriesloop

Ook niet onbelangrijk: C.A. de Groot heeft ruime ervaring in de industriesloop. Zo zijn wij al sinds 1995 huisaannemer op het TATA Steel terrein in IJmuiden. Daar hebben we complete daken van operationele fabriek vervangen, schoorstenen gesloopt met behulp van explosieven en opslagtanken gereinigd en gesaneerd. Ook specialistisch sloopwerk als het verwijderen van vuurvaste wandbekleding in ovens of de asbestsanering van het koord tussen de afsluiters behoort er tot de werkzaamheden.

Ook circulair slopen?

We bekijken graag wat uw mogelijkheden zijn.

+31 (0)72 540 27 35info@ca-degroot.com