Specialistische & circulaire sloop

C.A. de Groot is de bouw ver vooruit als het aankomt op specialistische en circulaire sloop. Zowel bij woningen, utiliteitsgebouwen als fabrieken demonteren wij installaties en materialen om deze vervolgens zoveel mogelijk te kunnen hergebruiken als duurzame bouwstoffen. Want slopen is het nieuwe bouwen. Daar zijn we van overtuigd.


  • getrainde professionals

  • voor diverse soorten gebouwen

  • van A tot Z geregeld

  • minimale overlast voor mens, milieu en omgeving

 

Specialistisch sloopwerk

Bij C.A. de Groot hebben we een duurzame en circulaire sloop hoog in het vaandel staan. Daarom letten we altijd op herbruikbare bouwmaterialen, hanteren we de meest moderne slooptechnieken en gebruiken we alleen gepast materiaal om gericht en met minimale nevenschade te kunnen slopen. Zo halen we het meest uit het sloopafval en dragen we bij aan een schonere planeet.

Circulaire sloop

Geen werk is hetzelfde. Net als de omgeving waarmee we rekening hebben te houden. Een sloop in een binnenstedelijk gebied vereist een andere aanpak dan het slopen van een fabriekspand. Daarom gaan we graag vooraf al in gesprek met u als opdrachtgever, zodat we direct mee kunnen denken over de aanpak van het project en veiligheidsplannen op maat kunnen maken. Voor maximale efficiëntie en effectiviteit bij:


Ook achter ‘gesloten deuren’

Hoewel veel van onze projecten bij woningen en utiliteitsbouw zichtbaar zijn, vinden andere sloopwerkzaamheden achter gesloten deuren plaats. Zo voeren we bij Tata Steel dagelijks sloop- en asbestwerk uit en sloopten ook wij op niet-openbare locaties van bijvoorbeeld Qirion, PWN, Waternet, Dunea, Shell en KLM. Altijd met een focus op een veilige, efficiënte en circulaire sloop met minimale impact op de bedrijfsprocessen.

Ook circulair slopen?

We bekijken graag wat uw mogelijkheden zijn.

+31 (0)72 540 27 35info@ca-degroot.com