Totaalsloop

Soms is het goedkoper om een gebouw in z’n totaliteit te slopen dan te renoveren of verbouwen. Bijvoorbeeld wanneer een huis, pand of fabriek verouderd is en niet meer aan de huidige norm voldoet. Of bij bestemmingswijzigen van gemeentes. Als specialist in totaalsloop nemen we dat sloopwerk graag voor u uit handen. Duurzaam en circulair. Van begin tot eind.


  • getrainde professionals

  • voor diverse branches

  • van A tot Z geregeld

  • minimale overlast voor mens, milieu en omgeving

 

Plan & uitvoering in één

Bij C.A. de Groot ontzorgen we u tijdens het gehele sloopproject. We werken altijd eerst een gecertificeerd plan uit. Daarbij verzorgen we KLIC meldingen, informeren we de omgeving als dat nodig is en regelen we alles voor de logistiek en verkeersveiligheid. Ook doen we een asbestinventarisatie en demonteren herbruikbare materialen voordat we met de sloopwerkzaamheden starten. Alles voor een zorgeloze sloop.

Voor de totaalsloop van woningen, fabrieken & infrastructuur

C.A. de Groot is uw partner als het gaat om de totaalsloop van woningen, maar ook voor industrieel sloopwerk, het slopen van infrastructuur of utiliteitssloop kunt u bij ons terecht. We zorgen altijd voor een efficiënte aanpak met het juiste materieel - ongeacht de aard van uw sloopproject.

Duurzaam & circulair

Wij slopen duurzaam en circulair. Bij totaalsloop van woningen en andere gebouwen demonteren we bijvoorbeeld herbruikbare bouwmaterialen, gebruiken we gepast materieel en hanteren we de meest moderne slooptechnieken om stofvrij te kunnen slopen. Daarbij sorteren we al het afval om zoveel mogelijk monostromen van de locatie af te voeren. Voor een flinke CO2 reductie tijdens het transport.

Ook voor renovaties

Ombouwen is het nieuwe slopen. Daarom houden we ons niet alleen bezig met totaalsloop, maar vormt renovatiesloop ook een specifiek onderdeel van onze sloopwerkzaamheden. Zowel voor particulieren en woningcorporaties als bij kantoorpanden, ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen, scholen en andere publieke gebouwen.

Heeft u sloopplannen? Betrek ons tijdig in het voortraject.

Neem vrijblijvend contact met ons op via

+31 (0)72 540 27 35info@ca-degroot.com