Sloop & salvage bij brand

C.A. de Groot regelt het al benodigde sloopwerk en ruimt op bij brandschade en andere calamiteiten. Wij ondersteunen de brandweer nog tijdens de brand en leveren na een opgeruimde locatie op, zodat er snel weer gerenoveerd kan worden. Uiteraard met respect voor de omgeving.


  • getrainde professionals

  • allerlei soorten gebouwen

  • van A tot Z geregeld

  • oog voor milieu

 

Partner van de brandweer

In geval van brand of andere calamiteiten wordt C.A. de Groot ingezet als partner van de brandweer. Met onze mobiele bandenkraan voorzien van overdruk zorgen we voor een gecontroleerde sloop waarmee we de brandhaard beter bereikbaar maken voor hulpverleners. Direct handelen, de inzet van het juiste materieel én medewerkers met alle benodigde kennis vormen de basis voor een succesvolle brandbestrijding en het voorkomen van een verdere verontreiniging van de leefomgeving. Ook bij een asbestbrand.

Salvage na brand

C.A. de Groot neemt desgewenst ook de salvage na de brand voor u uit handen. We demonteren herbruikbare materialen en ruimen de locatie zo goed en veilig mogelijk op. Daarbij houden we tijdens het nazorgtraject nauw contact met alle betrokken partijen. Zo weten overheden, eigenaren en verzekeringsmaatschappijen waar ze aan toe zijn. Wel zo fijn.


Asbestcalamiteit, brand of stormschade?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

+31 (0)72 540 27 35info@ca-degroot.com

Gerelateerd