Word jij de nieuwe held van C.A. de Groot Groep?

CO2 Footprint Bestel direct uw container Circulair sloopmateriaal

Sloper vacatures - Werken bij C.A. de Groot

C.A. de Groot is een professioneel en modern familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in de sloop- en demontagetechniek, asbestsanering en verwerking van reststoffen. Bekijk onze vacatures en ontdek jouw droombaan!

(S)Lopende vacatures

Ben jij onze nieuwe held?

Solliciteer dan nu op jouw droomfunctie! Stuur je CV met motivatie naar

personeel@ca-degroot.com t.a.v. Personeelszaken.

Wat kun je verwachten?

Bij C.A. de Groot werk je aan projecten bij aansprekende klanten. We zijn professioneel, maar hebben ook de cultuur van een familiebedrijf. Je vormt een hecht team met je collega’s als het gaat om veiligheid en vertrouwen. De lijnen zijn kort. We communiceren open en eerlijk. Iedereen kent elkaar en waardeert elkaars vakmanschap (met de nodige waarderingsbeloningen). We hebben allemaal onze verantwoordelijkheid en we zijn betrokken bij de projecten. Dat maakt jou de spil van ons succes.

En jij? Jij bent verzekerd van een goed betaalde baan bij een betrouwbare werkgever. Je profiteert daarbij van de voordelen van werken bij een grote organisatie. Denk aan opleidingen, trainingsmogelijkheden, digitaal werken, veel doorgroeikansen en een goed geregelde CAO.

Diverse sloop vacatures

Ons team van ruim 40 vaste medewerkers kan wel wat versterking gebruiken op de werkvloer van onze vestigingen in Alkmaar en Velsen (Tata terrein). We hebben zowel sloper vacatures voor jonge aanpakkers die het vak willen leren als ervaren vakmannen met technische kennis van duurzaam en circulair slopen. Maar ook als chauffeur of voorman kun je vaak wel bij ons terecht.


Bekijk dus snel onze vacatures en vind de baan die bij jou past!