Kom ook werken bij 

C.A. de Groot Groep

Breng je carrière vooruit

CO2 Footprint Bestel direct uw container Circulair sloopmateriaal

Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je meebouwen aan de verdere ontwikkeling van C.A. de Groot Groep? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Van starter met twee rechterhanden tot expert met jarenlange ervaring, we hebben verschillende vacatures om jouw carrière vooruit te brengen.

Als onderdeel van Team C.A. de Groot zitten jouw werkdagen vol afwisseling, werk je samen met jouw collega's als een geoliede machine en ga je iedere dag weer de uitdaging aan.

Staat de perfecte vacature er niet tussen? 

Neem dan contact met ons op via 072-540 27 35 of personeel@ca-degroot.com, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!


Onze vacatures

Ben jij onze nieuwe held?

Solliciteer dan nu op jouw heldenfunctie! Stuur je CV met motivatie naar

personeel@ca-degroot.com t.a.v. Personeelszaken.

Wat kun je verwachten?

Bij C.A. de Groot werk je aan projecten bij aansprekende klanten. We zijn professioneel, maar hebben ook de cultuur van een familiebedrijf. Je vormt een hecht team met je collega’s als het gaat om veiligheid en vertrouwen. De lijnen zijn kort. We communiceren open en eerlijk. Iedereen kent elkaar en waardeert elkaars vakmanschap (met de nodige waarderingsbeloningen). We hebben allemaal onze verantwoordelijkheid en we zijn betrokken bij de projecten. Dat maakt jou de spil van ons succes.

En jij? Jij bent verzekerd van een goed betaalde baan bij een betrouwbare werkgever. Je profiteert daarbij van de voordelen van werken bij een grote organisatie. Denk aan opleidingen, trainingsmogelijkheden, digitaal werken, veel doorgroeikansen en een goed geregelde CAO.

Diverse sloop vacatures

Ons team van ruim 40 vaste medewerkers kan wel wat versterking gebruiken op de werkvloer van onze vestigingen in Alkmaar en Velsen (Tata terrein). We hebben zowel sloper vacatures voor jonge aanpakkers die het vak willen leren als ervaren vakmannen met technische kennis van duurzaam en circulair slopen. Maar ook als chauffeur of voorman kun je vaak wel bij ons terecht.


Bekijk dus snel onze vacatures en vind de baan die bij jou past!