Asbestsanering

C.A. de Groot is specialist in asbestsanering. Wij beschikken zowel over het SC-530 asbestcertificaat als een SCA procescertificaat. Hiermee bent u verzekerd van asbestverwijdering die aan alle wetten en regelgeving voldoet, alle stappen van het saneringsproces volgt én die wordt uitgevoerd door professionals die zijn opgeleid als Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) of Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA). Kortom, alles voor een veilige en verantwoorde asbestsanering.

Diverse soorten asbestsanering

Als saneringsbedrijf voeren wij diverse soorten saneringen uit:


Asbest in huis

Heeft u asbest in huis? Onze vakmensen verwijderen het asbest vakkundig en op basis van een op maat gemaakt asbestsaneringsdraaiboek. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.


Asbest in de industrie

Asbest in de industrie zit vooral in (oude) bouwmaterialen, pakkingen en hittebestendige bekleding van installaties. Wij verwijderen het met minimale invloed op lopende productieprocessen.


Bodemsanering

Is er sprake van een verontreinigde bodem bij de aanvraag van een milieu- of bouwvergunning? Wij hebben alle kennis en kunde in huis voor een effectieve en efficiënte bodemsanering.

Asbest laten verwijderen?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

+31 (0)72 540 27 35info@ca-degroot.com