PROJECT

Brandschade opruimen


PLAATS

Broek op Langedijk


OPDRACHTGEVEREXPERTISES

Brandschade


UITVOERINGSPERIODE


Brandschade opruimen Dulleweg Broek op Langedijk

Zaterdag 1 mei wordt C.A. de Groot gebeld voor kraanassistentie bij een uitslaande brand op het industrieterrein Zuiderdel in Broek op Langedijk. Twee kranen gaan direct op transport om de hulpdiensten van de Veiligheidsregio nhn te ondersteunen. Voor de getroffen panden hebben we de schade helaas niet kunnen beperken.

24/7 Calamiteitendienst

Het sloopwerk wordt gedaan door de kranen, maar de asbestopruimwerkzaamheden blijft mensenwerk. Dan komt onze 24/7 dienstverlening op gang, na het sein brandmeester en het in kaart brengen van de schade, wordt de getroffen omgeving afgezet. Met de enorme rookontwikkeling zijn de asbestrestanten op de daken en terreinen van de omliggende bedrijven terecht gekomen.

De zondag erna worden al onze asbestsaneerders ingezet en met een koppel van 20 man wordt het gehele industrieterrein, inclusief de daken en getroffen materialen afgespeurd naar asbest restanten. Deze worden volgens asbestprotocol afgespoten, opgeruimd en afgevoerd, zo kunnen de getroffen bedrijven zo snel mogelijk weer open,

Gerelateerd